ProgramLuni - Vineri: 08 - 17

Istoric

AG CON Invest a fost infiintata in anul 2014 si reprezinta o societate cu capital privat, ce activeaza pe piata constructiilor din tara, mai ales in judetul Cluj, fiind specializata pe lucrari de finisaje interioare si structura. Societatea face parte dintr-un grup de firme alaturi de COSIM SRL, care si-a inceput activitatea in orasul Cluj-Napoca in anul 2008 si PRETORIA BUILDINGS SRL.

100+

Proiecte
finalizate

10

Ani de
experienta
About Image

Incepand cu anul 2018 ne-am extins activitatea si in domeniul comercializarii materialelor de constructii, ca si distribuitor autorizat al produselor Hasit si Rofix, comercializand materiale de finisaje interioare, exterioare si asanare. Alaturi de compania COSIM SRL, din anul 2018 compania a reusit sa intre pe piata constructiilor din Germania, unde a desfasurat diverse lucrari de finisaje interioare, dar mai ales lucrari de zidarie cu caramida aparenta.

Am inregistrat permanent un trend ascendent, reflectat in cresterea constanta a cifrei de afaceri. Dezvoltarea continua a societatii este efect al dotarii, diversificarii activitatilor si nu in ultimul rand al calitatii serviciilor prestate, care ne-au creat un bun renume pe piata. Investim continuu in echipa si resursele pe care le folosim pentru a oferi clientilor si partenerilor nostri cele mai bune rezultate. Managementul performant al gestionarii fortei de munca, a cheltuielilor fixe dar si al achizitionarii si consumului de materiale, au facut posibila cresterea indicatorilor economico-financiari ceea ce ne confera stabilitate, siguranta financiara, posibilitatea de a onora comenzi noi si de a dezvolta noi obiective.

De ce AG CON Invest

Antreprenoriat general

Detinem capacitati logistice si financiare pentru executia lucrarilor de constructii in regim de antreprenoriat general. Ne asumam raspunderea fata de beneficiarii nostri, pentru finalizarea lucrarilor contractate in termenele convenite indiferent de gradul de complexitate.

Promptitudine

Intreaga noastra activitate se concentreaza pe respectarea cerintelor clientilor, prin furnizarea de servicii in concordanta cu nevoile si asteptarile acestora. Finalizarea proiectelor la timp este unul dintre obiectivele noastre principale, obiectiv pe care il atingem prin comunicare si transparenta in fiecare etapa a proiectului.

Calitate

Ne-am inceput activitatea cu lucrari de mica amploare, care prin calitatea executiei si seriozitatea cu care au fost abordate angajamentele contractuale cu clientii, au adus aportul de incredere care sa ne recomande pentru noi colaborari.

Profesionalism

Dispunem de o echipa consolidata in timp, formata din oameni calificati cu experienta, care fac posibila executia unei game largi de lucrari la un nivel ridicat de calitate si eficienta. Clientii nostri beneficiaza de suport tehnic si logistic pentru realizarea obiectivelor propuse.

Servicii

Orientati spre a gasi cele mai bune solutii pentru clientii nostri, am dezvoltat o gama ampla de servicii.