ProgramLuni - Vineri: 08 - 17

Servicii complete in constructii

Portofoliul nostru
despre-agcon-invest

Despre Noi

AG CON Invest reprezinta o societate cu capital privat, ce activeaza pe piata constructiilor din tara, mai ales in judetul Cluj, fiind specializata pe lucrari de finisaje interioare si structura. Experienta de peste 10 ani in domeniul constructiilor, echipa de profesionisti si cele peste 100 de proiecte finalizate, ne recomanda ca fiind un partener de incredere.

Dezvoltarea continua a societatii este efect al dotarii, diversificarii activitatilor si nu in ultimul rand al calitatii serviciilor prestate, care ne-au creat un bun renume pe piata. Investim continuu in echipa si resursele pe care le folosim pentru a oferi clientilor si partenerilor nostri cele mai bune rezultate.

Incepand cu anul 2018 ne-am extins activitatea si in domeniul comercializarii materialelor de constructii, ca si distribuitor autorizat al produselor Hasit si Rofix.

Detalii

100+

Proiecte finalizate

10

Ani de experienta

De ce AG CON Invest

Antreprenoriat general

Detinem capacitati logistice si financiare pentru executia lucrarilor de constructii in regim de antreprenoriat general. Ne asumam raspunderea fata de beneficiarii nostri, pentru finalizarea lucrarilor contractate in termenele convenite indiferent de gradul de complexitate.

Promptitudine

Intreaga noastra activitate se concentreaza pe respectarea cerintelor clientilor, prin furnizarea de servicii in concordanta cu nevoile si asteptarile acestora. Finalizarea proiectelor la timp este unul dintre obiectivele noastre principale, obiectiv pe care il atingem prin comunicare si transparenta in fiecare etapa a proiectului.

Calitate

Ne-am inceput activitatea cu lucrari de mica amploare, care prin calitatea executiei si seriozitatea cu care au fost abordate angajamentele contractuale cu clientii, au adus aportul de incredere care sa ne recomande pentru noi colaborari.

Profesionalism

Dispunem de o echipa consolidata in timp, formata din oameni calificati cu experienta, care fac posibila executia unei game largi de lucrari la un nivel ridicat de calitate si eficienta. Clientii nostri beneficiaza de suport tehnic si logistic pentru realizarea obiectivelor propuse.

Servicii

Orientati spre a gasi cele mai bune solutii pentru clientii nostri, am dezvoltat o gama ampla de servicii.

Proiecte in Derulare

Vezi toate proiectele