Istoric

A fost înfiinţată în luna iulie a anului 2014 și are ca domeniu de activitate principal "Lucrari de constructii a cladirilor rezidentiale si nerezidentiale". Activeaza pe piata constructiilor din tara dar mai ales in judetul Cluj, fiind specializata pe lucrari de structura. Societatea face parte dintr-un grup de firme care si-a inceput activitatea in anul 2008 in orasul Cluj-Napoca, din grup facand parte si societatea COSIM SRL specializata pe lucrari de instalatii electrice si finisaje. Suntem un partener de încredere, format dintr-o echipă de profesioniști cu o mare experienţă în domeniu.

Din anul 2018, societatea a reusit sa obtina toate certificarile si sa intre pe piata constructiilor din Germania, unde desfasoara diverse lucrari de finisaje interioare, dar mai ales lucrari de zidarie cu caramida aparenta.

Calitate

Obiectivul nostru este ca fiecare proiect la care ne angajăm să fie finalizat cu lucrări de cea mai bună calitate, de aceea investim continuu în dotarea tehnică și în pregatirea profesională a angajaţilor.

Seriozitate

Ne propunem să întelegem nevoile clienţilor noștri și să devenim un partener important și de încredere în afaceri.

Promptitudine

Planificarea si consistenta ne face capabili de a finaliza proiectele intr-un timp util.